Hem Tillbaka Varukorg

Boka paket online

Nedan finner ni våra paket.
Kategori:
Ankomst:
Avresa:
 
Antal rum:

Rum 1:
Vuxna:
Barn:

VIP vid havet med Ostron, Champagne & Spa

Njut av färska ostron och champagne i värmen på vårt Havsbadspa. Slappna av i våra varma saltvattenpooler och i vår sol- och ljusterapiavdelning där den konstgjorda solen alltid lyser! Avrunda kvällen med en fem rätters supé med utvalda viner.
Pris från

2245 SEK

Del i dubbel

VIP Femrättersmeny vid havet med Spa Höstspecial!

Nösund Havshotell. En plats att längta till året om. Din VIP weekend bokar du fredag eller lördag. En härlig SPA upplevelse, kombinerat med vår bästa fem rätters supé och ett utsökt vinpaket, är ett skönt avslut på en arbetsvecka!
Pris från

1495 SEK

Del i dubbel

Tvådagars avkoppling vid havet med Spa

På Nösund Havshotell släpper du stress och bekymmer och mår lite gott av salta bad och god mat. Fira någon eller varför inte bara ta några dagar ledigt, för att njuta av vän och västkust. Lunch, trerättersmenyer och bad.
Pris från

2590 SEK

Del i dubbel

Originalpaket med Spa GP Nytta & Nöje samt TTELA

Med GP Nytta & Nöje (Läsvärdet) eller TTELA bokar du vårt Havsbadspa Originalpaket måndag-fredag t o m 30/6 2018 och söndag-måndag under sommaren med start 17/6-12/8 2018.
Pris från

1195 SEK

Del i dubbel

Havsbadspa Originalpaket

Trerättersmiddag och havsnära boende och varma saltbad. Pigga upp dig med sol- och ljusterapi och kanske ett bad i havet innan du sätter dig till bords.
Pris från

1495 SEK

Del i dubbel

Mellandagar vid havet med Spa och god mat!

När midvintern tagit ett stadigt grepp och snön lyser upp omgivningen i en vacker prakt och året går mot sitt slut, då välkomnar vi dig till en härlig final på årets sista dagar och en underbar inledning av det nya året med god mat, sol och salta bad.
Pris från

1295 SEK

Del i dubbel

Nyårsfirande 2019 med Spa och levande musik

Välkommen till ett färgsprakande Nyårsfirande på Nösund Havshotell. Vi firar med levande musik, fyrarätters med vinpaket och självklart Champagne till tolvslaget! Välkomna till en oförglömlig kväll.
Pris från

2640 SEK

Del i dubbel

Traditionellt julbord med underhållning och Spa

Njut av en skön eftermiddag i vårt SPA och avrunda med vårt smakrika klassiska julbord, med delikatesser från vår Västkust och trevlig underhållning.
Pris från

1495 SEK

Del i dubbel

Höstpaket med Spa

Upplev hösten på Västkusten och Orust med övernattning på Nösund Havshotell. Havsnära boende och fina utflyktsförslag på ön kan vi erbjuda dig.
Pris från

1395 SEK

Per person i dubbelrum
Powered by Citybreak™   © 1999-2019 Visit Technology Group