Hem Tillbaka Varukorg

Boka paket online

Område:
Kategori:
Ankomst:
Avresa:
 
 Gäster:
Vuxna:
Barn:

Weekendpaket

Tid att koppla av och uppleva berget. Picknick vid Vättern och välkomponerade middagar i restaurangen. Boka ett Weekendpaket på Ombergs Turisthotell!
Pris från

3400 SEK

per person

Supépaket

Finstämda smaker och tid att njuta i restaurangen. Avkoppling på pensionatet och stärkande morgonpromenad på berget . Boka Supépaket på Ombergs Turisthotell!
Pris från

1490 SEK

per person

Supépaket de luxe

Välkomponerad femrätterssupé och utvalda viner därtill. Lugn & ro på pensionatet och njutbar lunch i matsalen. Boka ett Supépaket de lux på Ombergs Turisthotell!
Pris från

2250 SEK

per person

Fredagsmys

Arbetsveckan till ända och helgen väntar orörd. Ny energi ska fyllas på och välsmakande mat ska njutas i avslappnad miljö. Unna dig lite fredagsmys på Ombergs Turisthotell!
Pris från

1490 SEK

per person

Tjej/Halvvättern och Vätternrunda-paket 2018

Cykling runt och vid Vättern och tid att koppla av i omgivningarna. Middag som uppladdning och fyrarätters supé i godan ro. Boka ett Vätternrundapaket på Ombergs Turisthotell!
Pris från

2710 SEK

per person

Vätternrundan

Anläggning: Ombergs Golf Resort
Ombergs Golf ligger i Stora Lund vid Vätterns östra strand. Nybyggda golfhotell med totalt 122 bäddar, restaurang/bar. Under Vätternrundan kan ni boka enkel eller dubbelrum med frukost och 1 rätters pasta rätt som tillval.
Pris från

784 SEK


Möt våren på Omberg!

Anläggning: Ombergs Golf Resort
I den vackra naturen vid Vättern kan du njuta av bekvämt boende i vårt fina golfhotell med en härlig restaurang och bar, samt om så önskas en tur på golfbanan!
Pris från

1695 SEK

per person

Brunnspaketet

Brunnspaketet - unna er ett dygns vistelse på Sveriges äldsta och bäst bevarade hälsobrunn där historien är lika påtaglig som platsen är vacker. Njut av god mat och vacker brunnsmusik och så klart provsmaka vattnet
Pris från

1195 SEK

per person

Vandringspaket

Njut av kökets picknicklunch och av bergets vackra natur. Mys på rummet i väntan på femrätters supé i restaurangen. Boka ett Vandringspaket på Ombergs Turisthotell!

Pris från

1685 SEK

per person

Sommarpaket på Ombergs Turisthotell

Lediga lugna dagar och sena sommarkvällar. Avkoppling i skön miljö och välsmakande mat att njuta. Unna dig ett sommarpaket på Ombergs Turisthotell!
Pris från

1490 SEK

per person

Litet sommarpaket

Som avstickare på resan eller som en enklare tur på semestern. Tid för återhämtning och god mat att avnjuta i restaurangen. Boka Lilla Sommarpaketet på Ombergs Turisthotell!
Pris från

1195 SEK

per person

Historiskt boende i Motala under Vätternrundan!

Bo ombord på hjulångaren Eric Nordevall när den ligger vid kaj. Bo i en av Eric Nordevalls åtta hytter, sänglinne och frukost ingår i priset. Välkommen ombord för en natt i ett mycket annorlunda och historiskt boende!
Pris från

798 SEK

per person

Vardagsmys

Njuta av lediga vardagar med vällagad mat och utvalda drycker. Unna dig lite vardagslyx på Ombergs Turisthotell!
Pris från

1290 SEK

per person

Från skog till bord i Tyleskog

Ett par dagar i naturen, ett par kvällar i historien. Vandra i Tjällmo Bergslag med rötter i historien.
Pris från

2120 SEK

per person

Vandringspaket de luxe

Njut av kökets picknicklunch och av bergets vackra natur. Mys på rummet i väntan på femrätters supé och vinmeny i restaurangen. Boka ett Vandringspaket de luxe på Ombergs Turisthotell!
Pris från

2110 SEK

per person

SPA guld

En romantisk helg tillsammans på den östgötska landsbygden? Ägna tid tillsammans med någon du tycker om. Rå om varandra långt bort från vardagens stress i vår nyrenoverade spaanläggning med kalla och varma pooler, både inomhus och utomhus.
Pris från

1540 SEK

per person

Medevipaketet

Njut av lugnet på Medevi, härliga skogspromenader och välkomponerade måltider! I paketet ingår en 2-rätters middag, boende i dubbelrum och en härlig frukostbuffé! Bygg ut ditt paket utefter dina egna önskemål om aktiviteter under din vistelse.
Pris från

1100 SEK

per person

Öringpaket

Spendera en helg i oktober i de vackra omgivningarna kring Omberg och Tåkern och lär dig allt om Öringen! Efter öringguidningen väntar en 5-rätters supé och en god natts sömn!
Pris från

1840 SEK

per person
Powered by Citybreak™   © 1999-2018 Visit Technology Group