Hem Tillbaka Varukorg

Boka paket online

Område:
Ankomst:
Avresa:
 
 Gäster:
Vuxna:
Barn:

Tjej/Halvvättern och Vätternrunda-paket 2019

Cykling runt och vid Vättern och tid att koppla av i omgivningarna. Middag som uppladdning och fyrarätters supé i godan ro. Boka ett Vätternrundapaket på Ombergs Turisthotell!
Pris från

2780 SEK

per person

Vätternrundan

Anläggning: Ombergs Golf Resort
Ombergs Golf ligger i Stora Lund vid Vätterns östra strand. Nybyggda golfhotell med totalt 122 bäddar, restaurang/bar. Under Vätternrundan kan ni boka enkel eller dubbelrum med frukost och 1 rätters pasta rätt som tillval.
Pris från

784 SEK


Vandringspaket

Njut av kökets picknicklunch och av bergets vackra natur. Mys på rummet i väntan på femrätters supé i restaurangen. Boka ett Vandringspaket på Ombergs Turisthotell!

Pris från

1685 SEK

per person

Julbordspaket på Tjällmo Gästgifveri - en försmak av jul!

Kom till oss under Adventshelgerna och njut av ett klassiskt, gott julbord! Ni bor på Tjällmo Gästgifvaregård med gamla anor, vackert beläget i den mysiga lilla byn Tjällmo.
Välkomna att uppleva en försmak av jul!


Pris från

995 SEK

per person

Sommarpaket på Ombergs Turisthotell

Lediga lugna dagar och sena sommarkvällar. Avkoppling i skön miljö och välsmakande mat att njuta. Unna dig ett sommarpaket på Ombergs Turisthotell!
Pris från

1490 SEK

per person

Vintervandringspaket

Vandring på Omberg eller långfärdsskridskor på Tåkern. Mys vid brasan och femrätters supé i restaurangen. Boka ett Vinterpaket på Ombergs Turisthotell!
Pris från

1485 kr SEK

per person

Litet sommarpaket

Som avstickare på resan eller som en enklare tur på semestern. Tid för återhämtning och god mat att avnjuta i restaurangen. Boka Lilla Sommarpaketet på Ombergs Turisthotell!
Pris från

1290 SEK

per person

Vintermyspaket

Njut av vintern med härliga utflykter. Promenader på fantastiska Omberg och välsmakande mat som njuts i avslappnad miljö. Unna dig lite vintermys på Ombergs Turisthotell!
Pris från

1290 kr SEK

per person

Historiskt boende i Motala under Vätternrundan!

Bo ombord på hjulångaren Eric Nordevall när den ligger vid kaj. Bo i en av Eric Nordevalls åtta hytter, sänglinne och frukost ingår i priset. Välkommen ombord för en natt i ett mycket annorlunda och historiskt boende!
Pris från

798 SEK

per person

Vardagsmys

Njuta av lediga vardagar med vällagad mat och utvalda drycker. Unna dig lite vardagslyx på Ombergs Turisthotell!
Pris från

1290 SEK

per person

Vandringspaket de luxe

Njut av kökets picknicklunch och av bergets vackra natur. Mys på rummet i väntan på femrätters supé och vinmeny i restaurangen. Boka ett Vandringspaket de luxe på Ombergs Turisthotell!
Pris från

2110 SEK

per person

Julbordspaket på Ombergs Turisthotell

Frostiga åkrar och ängar, snötäckta trädtoppar och solnedgång över Vättern. Kom i stämning inför julen med julbord hos oss på Ombergs Turisthotell!
Pris från

1295 SEK

per person

Fredagsmys

Arbetsveckan till ända och helgen väntar orörd. Ny energi ska fyllas på och välsmakande mat ska njutas i avslappnad miljö. Unna dig lite fredagsmys på Ombergs Turisthotell!
Pris från

1490 SEK

per person

Supépaket de luxe

Välkomponerad femrätterssupé och utvalda viner därtill. Lugn & ro på pensionatet och njutbar lunch i matsalen. Boka ett Supépaket de lux på Ombergs Turisthotell!
Pris från

2250 SEK

per person

Supépaket

Finstämda smaker och tid att njuta i restaurangen. Avkoppling på pensionatet och stärkande morgonpromenad på berget . Boka Supépaket på Ombergs Turisthotell!
Pris från

1490 SEK

per person

Weekendpaket

Tid att koppla av och uppleva berget. Picknick vid Vättern och välkomponerade middagar i restaurangen. Boka ett Weekendpaket på Ombergs Turisthotell!
Pris från

3400 SEK

per person
Powered by Citybreak™   © 1999-2018 Visit Technology Group