Hem Tillbaka Varukorg

Boka paket online

Område:
Ankomst:
Avresa:
 
 Gäster:
Vuxna:
Barn:

Weekendpaket

Tid att koppla av och uppleva berget. Picknick vid Vättern och välkomponerade middagar i restaurangen. Boka ett Weekendpaket på Ombergs Turisthotell!
Pris från

3400 SEK

per person

Supépaket

Finstämda smaker och tid att njuta i restaurangen. Avkoppling på pensionatet och stärkande morgonpromenad på berget . Boka Supépaket på Ombergs Turisthotell!
Pris från

1490 SEK

per person

Supépaket de luxe

Välkomponerad femrätterssupé och utvalda viner därtill. Lugn & ro på pensionatet och njutbar lunch i matsalen. Boka ett Supépaket de lux på Ombergs Turisthotell!
Pris från

2250 SEK

per person

Fredagsmys

Arbetsveckan till ända och helgen väntar orörd. Ny energi ska fyllas på och välsmakande mat ska njutas i avslappnad miljö. Unna dig lite fredagsmys på Ombergs Turisthotell!
Pris från

1490 SEK

per person

Julbordspaket på Ombergs Turisthotell

Frostiga åkrar och ängar, snötäckta trädtoppar och solnedgång över Vättern. Kom i stämning inför julen med julbord hos oss på Ombergs Turisthotell!
Pris från

1295 SEK

per person

Tjej/Halvvättern och Vätternrunda-paket 2019

Cykling runt och vid Vättern och tid att koppla av i omgivningarna. Middag som uppladdning och fyrarätters supé i godan ro. Boka ett Vätternrundapaket på Ombergs Turisthotell!
Pris från

2780 SEK

per person

Vandringspaket

Njut av kökets picknicklunch och av bergets vackra natur. Mys på rummet i väntan på femrätters supé i restaurangen. Boka ett Vandringspaket på Ombergs Turisthotell!

Pris från

1685 SEK

per person

Vintermyspaket

Njut av vintern med härliga utflykter. Promenader på fantastiska Omberg och välsmakande mat som njuts i avslappnad miljö. Unna dig lite vintermys på Ombergs Turisthotell!
Pris från

1190 SEK

per person

Vardagsmys

Njuta av lediga vardagar med vällagad mat och utvalda drycker. Unna dig lite vardagslyx på Ombergs Turisthotell!
Pris från

1290 SEK

per person

Från skog till bord i Tyleskog

Ett par dagar i naturen, ett par kvällar i historien. Vandra i Tjällmo Bergslag med rötter i historien.
Pris från

2120 SEK

per person

Vandringspaket de luxe

Njut av kökets picknicklunch och av bergets vackra natur. Mys på rummet i väntan på femrätters supé och vinmeny i restaurangen. Boka ett Vandringspaket de luxe på Ombergs Turisthotell!
Pris från

2110 SEK

per person

Medevipaketet

Njut av lugnet på Medevi, härliga skogspromenader och välkomponerade måltider! I paketet ingår en 2-rätters middag, boende i dubbelrum och en härlig frukostbuffé! Bygg ut ditt paket utefter dina egna önskemål om aktiviteter under din vistelse.
Pris från

1100 SEK

per person

Öringpaket

Spendera en helg i oktober i de vackra omgivningarna kring Omberg och Tåkern och lär dig allt om Öringen! Efter öringguidningen väntar en 5-rätters supé och en god natts sömn!
Pris från

1840 SEK

per person

Gås- och Tranpaket

Gäss och tranor på marken och i skyn. Höstig promenad och en mysig middag på kvällen. Boka ett Gås- och tranpaket på Ombergs Turisthotell!
Pris från

1840 SEK

per person
Powered by Citybreak™   © 1999-2018 Visit Technology Group