1. Gör ditt val   2. Varukorg   3. Betalning   4. Bekräftelse
Hem Tillbaka
Pris från

2995 SEK

per person

Cykel och vandringspaket längs Göta Kanal och Tjällmo bergslag

01 maj 2020 - 14 okt 2020
En dags härlig cykling längs Göta Kanal och sedan en dags vandring i sägenomspunnen bergslagsmiljö kring Tjällmo och vandringsleden Skönnarboleden! Ni bor fint på Göta Hotell och Tjällmo Gästgivaregård och njuter av goda middagar och matsäckspaket!
Ni kommer till Göta Hotell, checkar in och med karta och gott matsäckspaket cyklar ni iväg längs Göta Kanal. Här finns massa fint att se och uppleva. Tillbaka på hotellet rekommenderar vi en avkopplande stund på verandan, 5 steg från Göta kanal med ett glas bubbel i handen!
På kvällen äter ni en 3-rätters middag och nästa morgon efter frukost hinner ni med ett besök på Brunneby Musteri, där det finns massa lokaltillverkade trevliga cider, sylt och marmeladprodukter - och ni har 10 % rabatt! Sedan åker ni till Tjällmo Gästgivaregård där ni checkar in och hämtar er matsäck - Monicas mustiga matsäckspaket! Och beger er tiil Skönnarboleden för en härlig vandringstur! På kvällen väntar en god 3-rätters middag och en god natts sömn. Nästa morgon avnjuter ni vår goda frukostbuffé!

I paketet ingår:
På Göta Hotell

Matsäckspaket
Dagshyra cykel
Övernattning med frukost
3-rätters middag exkl. dryck
Informationspaket.
På Tjällmo Gästgifvaregård

Övernattning med frukost
3-rätters middag
Monicas mustiga matsäckspaket

Paketet är bokningsbart 1 maj - 11 oktober 2020


Powered by Citybreak™   © 1999-2020 Visit Technology Group