1. Gör ditt val   2. Varukorg   3. Betalning   4. Bekräftelse
Hem Tillbaka
Pris från

1695 SEK

per person

En matig och fruktsam weekend på Brunneby Musteri och Göta Hotell!

07 sep 2019 - 13 okt 2019
Välkomna på besök på anrika musteriet Brunneby, där ni går provsmakar och lär er allt om cider,sylt&bär! Ni äter en god lunch och kan handla i gårdsbutiken med 10 % rabatt. Ni bor på Göta Hotell, bara 5 steg från Göta kanal, där ni äter god middag och dricker Afternoon Tea - allt inspirerat av Brunneby Musteri.
Ni bor på Göta Hotell som är ett klassiskt kanalhotell bara 5 steg från Göta Kanal! Ni ankommer till hotellet på förmiddagen och checkar in innan ni åker Brunneby Musteri. På det anrika musteriet har man sedan 1941 förädlat frukt och bär!
Ni börjar med en välkomstdryck och presentation av musteriet. Botanisera i Gårdsbutiken och hitta dina favoriter, du får 10% rabatt på ditt inköp. Promenera i herrgårdsparken och titta in i vår medeltida gårdskyrka. Lunch inklusive dryck, kaffe och chokladbit serveras sedan i Restaurang Bettina. Innan avfärd får du en goodiebag med blandade godsaker från gårdsbutiken med dig.

Tillbaka på Göta är det dags för Afternoon tea och kanske en promenad längs Göta kanal. På kvällen äter ni middag, och både Afternoon tea och middagen innehåller råvaror från Brunneby Musteri.
Nästa morgon väntar en härlig frukost innan ni åker hem, för denna gång!

Paketet innehåller:
På Göta Hotell
Övernattning med frukost
Afternoon Tea
3-rätters middag (exklusive dryck)

På Brunneby Musteri
Välkomstdryck
Presentation, provsmak och en goodiebag
Lunch inklusive dryck, kaffe och chokladbit
10 % rabatt i gårdsbutiken

Pris per person: 1695 kr
Paketet är bokningsbart lördag-söndag 7-8/9, 21-22/9, 5-6/10 och 12-13/10.

Powered by Citybreak™   © 1999-2020 Visit Technology Group