1. Gör ditt val   2. Varukorg   3. Betalning   4. Bekräftelse
Hem Tillbaka
Pris från

1170 SEK

per person

Möt våren på Omberg

07 apr 2018 - 30 apr 2018
Spendera en vårhelg i författarinnan Ellen Keys fotspår på Omberg! Ni bor på något av de utmärkta boendealternativ som finns i området kring Tåkern och Omberg, vandrar på berget och ser den natursköna omgivningen kring Vättern och Tåkern! Ni får veta mer om författarinnan och Omberg och njuta av samma omgivningar som hon en gång gjorde.
Varje lördag i april ger sig örtpedagogen och guiden Åse ut på Omberg! Följ med för att njuta av bergets sköna natur och möta våren och alla fina blåsippor. Kl 10.30 möter ni upp guiden utanför Ombergs Turisthotell. Ni börjar med att hämta ut er picknick för att sen vandra till Alvastra klosterruin och Sveriges första trädgårdsskola. Picknicklunchen avnjuts och sedan fortsätter vandringen, som avslutas vid Ellen Keys ”Strand” med trädgård. Ni får veta mer om vilka tankar hon hade när hon odlade. Med utsikt över Vättern och Östgötaslätten avslutas dagen med em-kaffe för att sedan gå tillbaka ca 16.30. Vandringen är ca 6 km och delvis kuperad.

Ankomst: fredag eller lördag, valfritt antal nätter
Boendealternativ: Bastuloftet på Millingstorps gård, Ombergs Golf, Ombergs Turisthotell, STF Stocklycke, STF Tåkerns Vandrarhem, STF Ödeshögs Vandrarhem.
På vandrarhemmen kan ni välja till sänglinne, handdukar, frukost, middag och städ. Samt utnyttja ert eventuella STF-medlemskap. På Ombergs Golf och Ombergs Turisthotell ingår frukost och middag.
På alla boenden går det att boka till en extranatt.

I paketet ingår:
- En övernattning på ditt val av boende, möjlighet att boka till extranätter.
- Heldagstur med guide, matsäck och em-kaffe.
- Karta & information
- Middag ingår om du bor på Ombergs Turisthotell eller Ombergs Golf


Paketet är bokningsbart helger i april 2018.
Powered by Citybreak™   © 1999-2018 Visit Technology Group