1. Gör ditt val   2. Varukorg   3. Betalning   4. Bekräftelse
Hem Tillbaka
Pris från

2530 SEK

per person

Cykel, bubbel och båt!

11 maj 2019 - 17 sep 2019
Ett paket med en komplett upplevelse av Sveriges blå band – Göta kanal!
Ni börjar er resa i Berg där ni får tillgång till cyklar för att påbörja er resa mot historiska Göta hotell i Borensberg. Väl framme välkomnas ni med ett glas mousserande vin! På kvällen kommer ni att serveras en 3-rätters middag i vår trevliga restaurang. Efter en god natts sömn kommer ni att ha en förmiddag i Borensberg innan ni beger er tillbaka till Berg med båt.
Ni parkerar er bil i Berg och hämtar cyklarna på Bergs Info point för att sedan cykla till Borensberg. Hjälmar finns att hyra på samma ställe som ni hämtar cyklarna. Längs vägen finns det få ställen att köpa lunch på så vi rekommenderar er att ta med något att äta i cykelkorgen som ni kan avnjuta på någon av rastplatserna längs kanalen.
I Borensberg sover ni över på klassiska kanalhotellet Göta Hotell. Väl framme på Göta hotell välkomnas ni med ett glas mousserande vin på vår uteservering som vetter med utsikt över kanalen. På kvällen kommer ni att serveras en god 3-rätters middag. Nästa dag har ni cyklarna fram till ca 13.00, passa gärna på att handla på Brunneby musteri, där ni har 10 % rabatt på alla inköp. Ni lämnar era cyklar på Kaffeteriet i hamnen i Borensberg innan båten avgår kl 14.00. Ombord på båten serveras ni en 2-rätters lunch. Ankomst i Berg ca kl 17.30, där ni har er bil parkerad.

Cyklarna är svarta 3-växlade dammodeller med fast pakethållare, cykelkorg och förstärkta fälgbanor/däck, endast vuxencyklar. De har även både fot samt handbroms som standard.

I paketet ingår:
2 dagars cykelhyra med start i Berg och lämning i Borensberg
1 hotellövernattning på Göta Hotell med frukost.
1 Välkomstdrink
3-rätters middag exklusive dryck på Göta Hotell.
Båtresa med M/S Wasa Lejon mellan Borensberg och Berg.
Lunch ombord (exklusive dryck).
10 % rabatt på alla inköp på Brunneby Musteri.
Informationspaket med karta och turförslag som skickas till er innan avresan.

Paketet är bokningsbart från maj-september 2019.
Powered by Citybreak™   © 1999-2019 Visit Technology Group