1. Gör ditt val   2. Varukorg   3. Betalning   4. Bekräftelse
Hem Tillbaka
Pris från

1780 SEK

per person

Guidepaket - historien om Göta kanal

03 jul 2018 - 10 aug 2018
Välkomna på en trevlig kanalupplevelse med ett historiskt perspektiv. Gå en Göta kanal-guidning i Baltzar von Platens fotspår och åk med M/S Kung Sverker på Göta kanal och slussa i kanalens brantaste slusstrappa i Borenshult.
Upplev Göta kanal till fots första dagen genom en guidad tur i Baltzar von Platens fotspår som utgår från Tullkammaren - kanalbutik och café i Motala hamn. Ni bor på Hotell Nostalgi i hamnen och i paketet ingår även ett besök på Motala Motormuseum och Vätternakvariet, också det beläget i hamnen. Fortsätt Göta kanal-upplevelsen dag två då ni får vara med om en dagskryssning på Göta kanal - Sveriges blå band. Res genom Östergötlands vackra landskap på klassiska kanalbåten M/S Kung Sverker. Ombord serveras en god lunch.


I paketet ingår:
Göta kanal-guidning i Baltzar von Platens fotspår som utgår från Tullkammaren - Kanalbutik och café i Motala hamn varje dag kl 14.00
Övernattning med frukostbuffé på Hotell Nostalgi i Motala hamn. Samt besök på Motala Motormuseum och Vätternakvariet i Motala hamn.
Båtresa från Motala hamn till Borensberg via slussarna i Borenshult t/r. Båten avgår kl 10.30 från Motala hamn och är åter i hamnen kl 15.30.
Lunch ombord (fläskfilé eller lax) kaffe och kaka.
Informationspaket. Ni hämtar detta trevliga informationspaket med kartor, broschyrer och tips på saker att se och göra under resan på Tullkammaren i Motala Hamn, i samma byggnad finns Vätternakvariet!

Paketet är bokningsbart maj-september 2018.
Powered by Citybreak™   © 1999-2018 Visit Technology Group