1. Gör ditt val   2. Varukorg   3. Betalning   4. Bekräftelse
Hem Tillbaka
Längd: 3 dagar
Start: Stocklycke Vandrarhem
Slut: Stocklycke Vandrarhem
Transportsätt: Cykel
Pris från

1650 SEK

per person

Cykla Tåkern runt

01 mar 2017 - 31 okt 2017
Upplev området kring fågelsjön Tåkern och Omberg från cykelsadeln! Under 3 dagar cyklar ni från Stocklycke Vandrarhem på Omberg förbi Borghamn och runt Tåkern för att sedan komma tillbaka till Stocklycke under sista dagen. Under turen finns ett flertal sevärdheter som vi gärna tipsar om att besöka!
Upplev området kring fågelsjön Tåkern och Omberg från cykelsadeln under 3 dagar! Ni cyklar från Stocklycke Vandrarhem på Omberg förbi Borghamn och runt Tåkern för att sedan komma tillbaka till Stocklycke under sista dagen. Under turen finns ett flertal sevärdheter som vi gärna tipsar om att besöka! Dag 1 startar ni från Stocklycke Vandrarhem (där ni kan parkera er bil om ni vill) och dagen avslutas efter 13 km på Hässleby Gård i fina kyrkbyn Rogslösa där ni spenderar natten och har möjlighet att välja till middagskorg.

Dag 2 startas efter en intagen frukost på gården i Rogslösa och ni fortsätter er väg runt fågelsjön, på vägen kan ni stanna vid ett av fågeltornen för en närmare titt på sjön. Dagen avslutas på Tåkerns Vandrarhem där ni äter en trevlig middag och njuter av ett bastubad med utsikt över Tåkern.

Dag 3 är perfekt för att hinna med både ett besök på Naturum Tåkern och Rökstenen i Rök. Cykla vidare tillbaka mot Omberg där ni på vägen kan ta en avstickare till Alvastra klosterruin.

Vid ankomsten till Stocklycke Vandrarhem har ni klarat av ca 7 mils cykling fördelat på 3 dagar i en otroligt vacker miljö och förhoppningsvis skapat minnen för livet! Sista natten bor ni på Stockklycke, där ni kan äta middag om ni vill. I paketet ingår: Natt nr 1 Övernattning på Hässlebygård i Rogslösa, möjlighet att boka en middagskorg Sänglinne/handdukar ingår Frukostkorg Natt nr 2 Middag på Tåkerns Vandrarhem Bastubad Övernattning på Tåkerns Vandrarhem Frukost, sänglinne/handduk kan bokas till Natt nr 3 Övernattning på Stocklycke Vandrarhem Frukost, sänglinne/handduk kan bokas till Trevligt informationspaket med karta och "Tåkern runt, själv-guidningspaket" Alla middagar är exklusive dryck. Paketet är bokningsbart 1/3 till 30/10
Powered by Citybreak™   © 1999-2017 Visit Technology Group