1. Gör ditt val   2. Varukorg   3. Betalning   4. Bekräftelse
Hem Tillbaka
Pris från

2480 SEK

per person

Sluss och kryss

11 maj 2019 - 17 sep 2019
Kryssa på Göta kanal med M/S Wasa Lejon och se den vackra sträckan mellan Berg och Borensberg. Slussa genom totalt 9 slussar och se två akvedukter på resan. Ät en god lunch ombord och bo på det klassiska kanalhotellet Göta Hotell, där ni även äter en god middag. Dagen därpå reser ni tillbaka till Berg med Wasa Lejon.

Ni startar ert paket i Berg där ni parkerar er bil och kliver ombord på M/S Wasa Lejon kl 10.00. Ombord på kryssningen kommer ni att serveras lunch samt få en guidning längs med er tur. Ni kommer fram till Borensberg ca kl. 13.30. Mys runt i den mysiga slussorten och checka sedan in på Göta Hotell. Där kommer ni att serveras en välsmakande 3-rätters middag på kvällen i hotellets restaurang.
Efter en god natts sömn väntar vår härlig frukost och ni har gott om tid på er innan båten avgår kl. 14.00 och det är dags för er att resa tillbaka till Berg.

I paketet ingår:
- Kryssning med M/S Wasa Lejon Berg-Borensberg dag 1 (båten avgår kl. 10.00 och är framme kl. 13.30)
- Lunch ombord på båten (exkl dryck) dag 1
- Övernattning med frukost på Göta Hotell i Borensberg
- 3-rätters middag exklusive dryck på Göta Hotell
- Kryssning med M/S Wasa Lejon Borensberg-Berg dag 2 (båten avgår kl. 14.00 och är framme kl. 17.30) Det går bra att boka till en lunch även på tillbakavägen.
- 10% rabatt om ni handlar på Brunneby Musteri (visa upp er bokningsbekräftelse, ni kan besöka musteriet vilken av dagarna ni önskar)
- Informationspaket som postas till er före avresa.

Paketet är bokningsbart maj - september 2019.
Powered by Citybreak™   © 1999-2019 Visit Technology Group