1. Gör ditt val   2. Varukorg   3. Betalning   4. Bekräftelse
Hem Tillbaka
Pris från

1975 SEK

per person

Sussa och Slussa i Göta kanals huvudstad

11 maj 2019 - 07 sep 2019
Välkomna på en trevlig kanalupplevelse alla dagar i veckan under sommaren! Åk med M/S Kung Sverker på Göta kanal och slussa i kanalens brantaste slusstrappa. Ni äter en god middag i Motala hamn och sover på hotell.
Upplev en dagskryssning på Göta kanal - Sveriges blå band. Res genom Östergötlands vackra landskap på klassiska kanalbåten M/S Kung Sverker. Under resan blir ni guidade om kanalens historia av båtens trevliga kapten. Efter er tur till Borensberg på kanalen kommer ni tillbaka till Motala kl 15.30 och kommer på kvällen att serveras en 2-rätters middag på Hamnkrogen. Sover gör ni på något av hotellen i Motala centrum för att sedan avsluta med en god hotell frukost. De hotell ni kan välja mellan är: Best Western Motala Stadshotell, Hotell Nostalgi i Motala hamn eller Hotell City i Motala centrum.

I paketet ingår:
Båtresa från Motala hamn till Borensberg via slussarna i Borenshult t/r. Båten avgår kl 10.30 från Motala hamn och är åter i hamnen kl 15.30.
Lunch ombord (fläskfilé eller lax)
2-rätters middag på Hamnkrogen i Motala
Övernattning på hotell i Motala med frukostbuffé. Hotellen ni kan välja mellan är Hotell City, Hotell Nostalgi och Best Western Motala Stadshotell.
Informationspaket

Paketet är bokningsbart 11 maj - 31 augusti 2020
Powered by Citybreak™   © 1999-2020 Visit Technology Group