1. Gör ditt val   2. Varukorg   3. Betalning   4. Bekräftelse
Hem Tillbaka
Pris från

1615 SEK

per person

Slusspaket på Göta kanal - med övernattning på hotell i Motala

13 maj 2018 - 16 sep 2018

Välkomna på en trevlig kanalupplevelse alla dagar i veckan under sommaren! Åk med M/S Kung Sverker på Göta kanal och slussa i kanalens brantaste slusstrappa. Ni äter god lunch ombord och sover på hotell i Motala.

Passa på att uppleva Motalas fantastiska hamn med ett besök på Motala Motormuseum och Vätternakvariet - ni kan även välja till en tvårättersmiddag på trevliga Hamnkrogen.


Upplev en dagskryssning på Göta kanal - Sveriges blå band. Res genom Östergötlands vackra landskap på klassiska kanalbåten M/S Kung Sverker. Under resan blir ni guidade om kanalens historia av båtens trevliga kapten.

I paketet ingår: Båtresa från Motala hamn till Borensberg via slussarna i Borenshult t/r. Båten avgår kl 10.30 från Motala hamn och är åter i hamnen kl 15.30.

Lunch ombord (fläskfilé eller lax) Ni kan själv välja att åka båtresan ankomst eller avresedag.

Övernattning på hotell i Motala med frukostbuffé.

Ni hämtar ett trevligt informationspaket med kartor, broschyrer och tips på saker att se och göra under resan på Tullkammaren i Motala Hamn, i samma byggnad finns Vätternakvariet!

Besök på Motala Motormuseum och Vätternakvariet i Motala

Välj till en prisvärd tvårättersmiddag på Hamnkrogen. Varmrätt: Västkust schnitzel med handskalade räkor, bacon lindad färsk sparris, hemlagad bearnaisesås och chilifrites. Dessert: Hamnkrogens Pannacotta med härliga sommarbär.

Paketet går att boka maj-september 2018.


Powered by Citybreak™   © 1999-2018 Visit Technology Group