1. Gör ditt val   2. Varukorg   3. Betalning   4. Bekräftelse
Hem Tillbaka
Pris från

1975 SEK

per person

Sussa och Slussa i Göta kanals huvudstad

11 maj 2019 - 07 sep 2019
Välkomna på en trevlig kanalupplevelse alla dagar i veckan under sommaren! Åk med M/S Kung Sverker på Göta kanal och slussa i kanalens brantaste slusstrappa. Ni äter god lunch ombord och sover på hotell i Motala. På kvällen efter båtturen kommer ni att serveras en 2-rätters middag på Hamnkrogen i Motala hamn. Passa på att göra ert besök i Motala hamn komplett genom att även besöka Motala Motormuseum och Vätternakvariet
Upplev en dagskryssning på Göta kanal - Sveriges blå band. Res genom Östergötlands vackra landskap på klassiska kanalbåten M/S Kung Sverker. Under resan blir ni guidade om kanalens historia av båtens trevliga kapten. Efter er tur till Borensberg på kanalen kommer ni tillbaka till Motala kl 15.30 och kommer på kvällen att serveras en 2-rätters middag på Hamnkrogen. Sover gör ni på något av hotellen i Motala centrum för att sedan avsluta med en god hotell frukost.

I paketet ingår:
- Båtresa från Motala hamn till Borensberg via slussarna i Borenshult t/r. Båten avgår kl 10.30 från Motala hamn och är åter i hamnen kl 15.30.
- Lunch ombord (fläskfilé eller lax)
- 2-rätters middag på Hamnkrogen i Motala
- Övernattning på hotell i Motala med frukostbuffé. Hotellen ni kan välja mellan är Hotell City, Hotell Nostalgi och Best Western Motala Stadshotell.

Ni hämtar ett trevligt informationspaket med kartor, broschyrer och tips på saker att se och göra under resan på Tullkammaren i Motala Hamn, i samma byggnad finns Vätternakvariet! Öppettider alla dagar 10-18.
Passa på att besöka Motala Motormuseum och Vätternakvariet i Motala

Paketet går att boka 11/5 till 7/9 2019.
Powered by Citybreak™   © 1999-2019 Visit Technology Group