1. Gör ditt val   2. Varukorg   3. Betalning   4. Bekräftelse
Tillbaka Skriv ut

Wik Bed & Breakfast, Söderbykarl

Norrtälje
     
Välkommen till Wik Bed & Breakfast!
I ett rött hus med vita knutar och med vacker utsikt över böljande, ligger Wik Bed & Breakfast.
Vi erbjuder ett hemtrevligt boende i personligt inredda rum, sköna sängar och en god frukost.

För att våra gäster skall få en riktigt god start på dagen är vår frukost så ekologisk, närodlad och rättvisemärkt som det bara är möjligt.

Vi har cirka en kvarts bilfärd till Norrtälje och cirka tio minuter till Älmsta och Väddö med Grisslehamn i norr och färjeförbindelse till Åland och Simpnäs i söder med passbåt till Arholma.
Nästgårds passerar Roslagens egen vandringsled – Roslagsleden - med lagom dagsetapp till såväl Norrtälje som Älmsta. För den cykelintresserade finns fina och omväxlande cykelleder och i samarbete med Bike & Hike Roslagen kan vi erbjuda 400 km cykelförslag fördelat på olika cykeletapper runt om i Roslagen.
I vår närhet finns en fantastisk skärgård, sjöar för bad och fiske, underbara bär- och svampskogar samt en mängd utflyktsmål och Smultronställen att upptäcka.
Under 1900-talet fungerade gården som traktens egen hembygdsgård. Här hölls fester och samkväm av olika slag och det sägs att tom ABBA uppträdde här i början av sin karriär.
Wik B&B välkomnar gäster året runt. Höst och vår lockas vandrare till Roslagsleden och cyklister till fina och omväxlande cykelleder. Vintern kan locka till skridsko- och skidturer eller varför inte härlig sparktur. Sen väntar en skön avkoppling i vår bastu!

Barn är välkomna från 9 år.

Varmt välkomna!
Powered by Citybreak™   © 1999-2021 Visit Technology Group