1. Gör ditt val   2. Varukorg   3. Betalning   4. Bekräftelse
Hem Tillbaka Skriv ut

Hotell Medevi Brunn mellan Motala och Askersund vid norra Vättern

Vätternrundan
     
Hotell Medevi Brunn erbjuder boende i trivsamma rum fördelade på ett antal olika byggnader, de äldsta från 1600-talet, alla med sin speciella charm. Rummen är inredda med tidsenliga möbler som förhöjer känslan av att befinna sig på Nordens äldsta hälsobrunn.
Medevi Brunn är Sveriges äldsta hälsobrunn, med anor från 1678. Alla rum har antika möbler och ett eget badrum. Hotel Medevis charmiga rum ligger i olika byggnader, varav en del går tillbaka till 1600-talet.

Hälsobrunnen finns i Medevis vackra park. Gästerna kan prova naturligt mineralvatten, vilket anses förbättra hälsan. Under sommaren är de intressanta museibyggnaderna öppna, brunnsorkestern spelar dagligen i parken och grötlunken arrangeras varje kväll. På brunnen spelas också sommarteater. Wärdshuset är öppet året runt för förbokade sällskap, daglig servering under sommaren.

Vätterns östra stränder ligger bara 1,5 km från Medevi Brunn.
Vacker natur och vandringsleder kan också hittas i närheten.

Passa även på att titta in till Medevisalvan och prova deras ekologiska hudvård tillverkad på Medevi Brunn. I butiken finns även en mångfald av hantverk och ett sortiment av marmelad, sylt och kall dricka från Brunneby Musteri.

Powered by Citybreak™   © 1999-2020 Visit Technology Group