1. Gör ditt val   2. Varukorg   3. Betalning   4. Bekräftelse
Hem Tillbaka Skriv ut

Gul Etta

     
Gul Etta, alldeles invid tee för hål 1 på Gul bana (därav namnet) är en stuga med 4 bäddar, dusch och toalett i servicebyggnad. Klubbhus med restaurang och shop. Hökensås Golfklubb är en 27-håls bana nära Hjo vid Vättern.
Hökensås Golfklubb är en 27-håls bana med tre separata slingor som kombineras olika från dag till dag. Alla tre slingorna startar och slutar vid klubbhuset. Som greenfeegäst kan du boka starttid upp till sju dagar innan. Vi erbjuder även Pay & Play spel alla vardagar på dagens 9-hålsslinga. Samtidigt som Ni intar en välsmakande måltid i vår Golfrestaurang kan Ni njuta av den underbara utsikten antingen inifrån restaurangen eller varför inte ute på terassen. Dagens lunch kommer att serveras som buffé.
Dagens lunch serveras mellan kl 11:00 - 14:00. Vi har även en a la carté meny att erbjuda Er.

Hökensås Golfklubb har tre stugor med sovrum i olika storlekar, badrum samt ett kök med den nödvändigaste köksutrustningen. Rummen hyrs ut för sig eller hela huset till ett sällskap. Det finns även två campingstugor med tre bäddar i varje stuga och en stuga med fyra bäddar - Gul Etta.

Lakan och handukar tas med av gästen själv. I annat fall kan ett lakan och handdukar hyras för 75 kr/person.
Frukost finns i klubbhuset att köpa för 65 kr. Ni städar efter er själva, alternativt köper till den tjänsten för 75 kr.

Nyckel hämtas och lämnas i klubbhuset.

Avbokning kan ske fram till 10 dagar innan ankomst, vid eventuell ombokning kontakta Svecia Travels på telefon 0141-20 99 00.
Välkomna!
Powered by Citybreak™   © 1999-2020 Visit Technology Group