1. Gör ditt val   2. Varukorg   3. Betalning   4. Bekräftelse
Hem Tillbaka Skriv ut

Korskullens Camping / Stugor

Söderköping
     
Korskullens Camping är en centralt belägen campingplats i den charmiga småstaden Söderköping. Härifrån är det en kort promenad till Göta Kanal och medeltidsstadens alla sevärdheter, och runt knuten har vi hela S:t Anna skärgård.
På Korskullens Camping har vi åtta campingstugor, en självhushållstuga med åtta bäddar (Grindstugan), två självhushållstugor med tre bäddar (Stuga 9 &10) samt en husvagn för uthyrning. Alla är belägna på campingområdet vid foten av Korskullen, mycket centralt i Söderköping.

Grindstugan & Stuga 9 & 10 är öppna för uthyrning året runt, övriga stugor under campingplatsens öppethållande.

Våra stugor hyrs för det mesta ut per dygn då efterfrågan på detta är störst, men kan även efter överenskommelse hyras för längre perioder. Frukost serveras under högsäsong dagligen på vårt sommaröppna Café Korskullen.

Till stugorna hyr vi även ut sänglinne för de som inte har med sig egna. Under sommarsäsongen brukar det vara strykande åtgång på våra stugor, så boka gärna i god tid!

Här kan du även hyra en cykel, kanske för en tur längs Göta Kanal. Då avståndet är relativt kort (ca 45 km), passar Söderköping även bra att stanna i när ni ska besöka Kolmården.
Powered by Citybreak™   © 1999-2018 Visit Technology Group