1. Gör ditt val   2. Varukorg   3. Betalning   4. Bekräftelse
Hem Tillbaka Skriv ut

Söderköping/Skeppsdockan, STF Vandrarhem

Söderköping
     
Vandrarhem vid Göta kanal! Härlig kanalmiljö i renoverade kulturhus vid Göta kanals Skeppsdocka. Promenadavstånd (1,5km) till Söderköping med alla dess sevärdheter.
Skeppsdockans Vandrarhem, Söderköping ligger precis vid Göta kanal och är inrymt i kulturbyggnad som omsorgsfullt renoverades till vandrarhem år 2000. Här kan du på nära håll studera kanalbåtarna som i rofylld takt glider förbi på Sveriges blåband, eller känna historiens vingslag på en promenad genom Söderköpings gator och gränder. Husdjur får tyvärr inte bo på vandrarhemmet.

Det omsorgsfullt, och med respekt för den gamla atmosfären, renoverade vandrarhemmet är inrymt i ett före detta bostadshus invid Skeppsdockan. Huset är i två plan och inrymmer sju rum och ett gemensamt kök. Här finns även tv.

Dusch och wc finns på varje våningsplan, och som vandrarhemsgäst kan du även nyttja alla faciliteter i campingens servicehus, ett stenkast bort.

Till Söderköping är endast en kort (ca 1,5 km) promenad längs Göta kanal. Här kan du besöka medeltida kyrkor, shoppa i små butiker, äta stora glassar eller besöka Korskullen med sin gamla väderkvarn och mysiga sommarcafé med härliga nygräddade våfflor. (Drivs av vandrarhemmets värdpar.) Vill du ta en tur längs kanalen går det att hyra cyklar på vandrarhemmet. Många gäster väljer också att bo hos oss när de besöker Kolmården eller Vimmerby.

Varmt välkomna till Skeppsdockans Camping & Vandrarhem i Östergötland!
Powered by Citybreak™   © 1999-2018 Visit Technology Group