1. Gör ditt val   2. Varukorg   3. Betalning   4. Bekräftelse
Hem Tillbaka Skriv ut

Göta Hotell längs Göta kanal i Borensberg

Borensberg
     
Göta Hotell är ett klassiskt kanalhotell byggt 1908, bara fem steg från Göta kanal! Vi har 12 charmiga rum, alla med sin egen stil! Vi har en restaurang där ni njuter av afternoon tea, goda middagar och härliga Göta kanalpaket. Sluss&kram!
Välkomna till oss på Göta hotell!
Detta fantastiska lilla röda hotell, fem steg från Göta kanal, som byggdes år 1908 med en viss källarmästare Karlsson vid rodret. Här har mängder av kanalfarare, turister och Östgötar ätit söndagsmiddag i över hundra år! Bröllop & kalas, bad & sommargäster, ministerbesök & Göta kanal film - ja, allt har hänt här!

Fröken Harzell välkomnade "finare" badgäster 1918, källarmästare Leion med sin specialitet "smörgåsbord" på 50- och 60-talet. Och det var nu på 2000-talet som Fredrik Eklund med personal, placerade Göta Hotell i White Guide!

Gamla dagars pensionatsgäster hämtades vid tågstationen med häst och vagn, och bodde i flera veckor med särskilda platser vid middagsbordet. Dagarna var fulla av bad, promenader längs kanalen och en och annan båtresa - precis som idag!Incheckning från kl. 14. Utcheckning före kl. 11.
Frukostbuffé ingår i ditt boende.

På andra och tredje våning har vi 12 rum, alla olika varandra. Vattenkokare och gott kaffe/té finns på alla rum. Om ni önskar badrock och tofflor, lämna gärna ett meddelande till bokningsavdelningen eller i receptionen vid ankomst.

Varmt välkommen att uppleva Göta Hotell - 5 steg från Göta kanal!

Sluss&Kram!

Powered by Citybreak™   © 1999-2020 Visit Technology Group