1. Gör ditt val   2. Varukorg   3. Betalning   4. Bekräftelse
Hem Tillbaka Skriv ut

Hotell Nostalgi i Motala hamn

Vätternrundan
     
Alldeles där Göta kanal möter Vättern ligger nybyggda Hotell Nostalgi. Ett hotell med unikt läge på hamnpiren och 150 m från centrum av Motala. Hotellet ligger vägg i vägg med Sveriges största motormuseum. Besök ingår naturligtvis för hotellets gäster!
Alldeles där Göta kanal möter Vättern ligger nybyggda Hotell Nostalgi. Ett hotell med unikt läge på hamnpiren 150 m från centrum av Motala. Här kan du njuta av kanalbåtarna som majestätiskt glider förbi eller strosa bland alla fritids- och segelbåtar som slussat sig genom Göta kanal. Hamnområdet erbjuder ett rikt restaurang- och folkliv.

22 rum med sköna, svensktillverkade sängar inbjuder till en god natts sömn och rummen är utrustade med fritt internet, tiotal fria TV-kanaler, telefon och hårtork.

Lugn och ro är viktiga egenskaper för hotellet. Tack vare att byggnaden är helt ny är ljudisolering och säkerhet på toppnivå. Du ska som gäst ha en angenäm och fridfull vistelse hos oss.

På Café Nostalgi serveras en härlig frukostbuffé varje morgon. Enklare rätter serveras hela dagen. Det finns öl, vin och en härlig veranda där du har Vättern framför dina fötter.

Inkluderat i priset är ett besök på Motala Motormuseum, Sveriges största motormuseum. Museet ligger i anslutning till hotellet. Här finns en unik samling fordonshistoria!
Powered by Citybreak™   © 1999-2018 Visit Technology Group