Hem Tillbaka Varukorg Skriv ut

Flämslätt Stifts & Kursgård, Skara

Skara/Västergötland
     
Flämslätt kan erbjuda boende som passar de flesta; hotellrum med dusch och wc, hotellrum med handfat (ej bokningsbara på internet) samt två- eller fyrbäddsrum med vandrarhemsstandard.

Ihop med våra samarbetspartners, Billingens golfklubb och Skara sommarland har vi förmånliga paketerbjudanden (för tillfället ej bokningsbara på internet - kontakta oss för mer information).

Vi på Flämslätt önskar er varmt välkomna!

Välkommen till Flämslätt Stifts- och kursgård - vackert beläget i Valle härad, känt för sin fantastiska natur. I området finns också en spännande kulturhistoria; inte minst Varnhems klosterkyrka med sin aktuella utgrävning av en tidig kristen begravningsplats och platsen för romanfiguren Arns födelse.
Flämslätt ägs av Svenska kyrkan, Skara stift. Det syns på kyrkan och klockstapeln. Det som däremot inte syns, är den anda som ligger till grund för hela verksamheten, dit hör öppenheten som säger att alla är välkomna till oss.

Aktiviteter har vi många av, både inne och ute. Förutom vår idrottshall med möjlighet till bl.a. fotboll, basket och badminton har vi också bordtennisbord, biljard och bastu för våra gäster. Utomhus kan man bada på gårdens egen badplats, paddla kanot, springa på de stora gräsytorna eller leka på vår lekplats. Man kan också vandra på någon av de vackra vandringslederna med start och mål på gården.

Vi skickar gärna en broschyr med förslag på besöksmål och sevärdheter i närheten.

Restaurangen på Flämslätt har en fantastisk utsikt över Flämsjön. Här serveras allt ifrån "dagens rätt" till stora bröllopsmiddagar. Kontakta oss för mer information om vad som serveras under er vistelse här.
Telefonnummer:
+46 511 30440

E-post adress:
info@flamslatt.com
Powered by Citybreak™   © 1999-2020 Visit Technology Group