1. Vælg   2. Indkøbskurv   3. Betaling   4. Bekræftelse
Tilbage Udskriv

Flughotel Keflavik

SouthWest Iceland
     
Dette hotel bookes ved forespørgsel.
Flughotel gøre rejsen mindre kompliceret med sin beliggenhed kun 5 minutter fra Keflaviks internationale lufthavn – den perfekte løsning til rejsende, der besøger Island. Efter en større renovering i 2007 tilbyder hotellet et behageligt ophold i friske og moderne omgivelser.
Renoveret år: 2007
Antal værelser: 60
Antal barer: 1
Antal restauranter: 1
Antal mødelokaler: 1
Sjekk inn tid: 14:00
Sjekk ut tid: 12:00
Åbningstider (reception): 24 hr
I hjertet af Keflavik ligger dette 4-stjernede hotel tæt på spa-anlægget Den Blå Lagune og byens spændende vikingeattraktion. Tæt på Islands fantastiske natur med et væld af uforglemmelige vandreture. Reykjavik er også inden for rækkevidde, så du er aldrig langt væk fra byens pulserende liv.
Værelser

Med 39 Standard-værelser, 18 Deluxe-værelser og 3 Junior-suiter er du sikker på, at Flughotel har præcis den type værelse, du er på udkig efter.

En minibar, radio og tv med nationale, internationale og betalingskanaler tilfører en følelse af luksus til værelserne, mens telefon, føntørrer, strygejern og strygebræt blot er nogle af de essentielle faciliteter, som vi tilbyder. Trådløst højhastighedsinternet giver dig også mulighed for at holde kontakten til resten af værelse og bruge din computer på alle vores værelser. Det er vigtigt at være helt udhvilet, og derfor er værelserne udstyret med behagelige senge og stole, der gør det rart at trække sig tilbage.

Værelserne er komplette med enestående ensuite-faciliteter, der giver vores gæster mulighed for at nyde tilværelsen med lidt ekstra komfort – og ekstra detaljer som slippers giver dig mulighed for virkelig at slappe af i et Deluxe-værelse, mens de to individuelle værelser i vores suiter har separat klimastyring, der giver mulighed for optimale værelsestemperaturer.
Powered by Citybreak™   © 1999-2020 Visit Technology Group