1. Vælg   2. Indkøbskurv   3. Betaling   4. Bekræftelse
Tilbage Udskriv

Apotek Hotel

Reykjavik center/Reykjavik
     
Hotellet ligger i hjertet af Reykjavik og dermed tæt på det meste. Husets fortid som apotek går igen i stil og detaljer, mens hotellet samtidig byder på moderne komfort i topklasse.
Byggeår: 1917
Renoveret år: 2014
Antal værelser: 45
Antal etager: 5
Antal barer: 1
Antal restauranter: 1
Antal mødelokaler: 0
Åbningstider (reception): 24 hr
Bo luksuriøst i et historisk vartegn
Apotek Hotel er et hotel udover det sædvanlige, idet det befinder sig i en bevaringsværdig bygning tegnet af arkitekten Gudjon Samuelsson i 1917, samme år som den spektakulære Hallgrimskirkja blev tegnet. Begge gælder som vartegn for byen.

Den traditionsrige bygning husede tidligere Reykjaviks apotek, i dag tager det gamle apotek sig dog anderledes moderne og luksuriøst ud. Samtidig mærker du hele tidens historiens vingesus – her er højt til loftet og store vinduer, mens den klassiske indretningsstil bl.a. byder på parketgulv i sildebensmønster og teglstensimiterede kakler på badeværelset. Er du virkelig på udkig efter et ophold udover det sædvanlige, kan du booke den unikke tårnsuite, der breder sig over hele tre (!) etager og byder på en fantastisk panoramaudsigt over Reykjavik. Hvis du ikke allerede er i bryllupsstemning, kommer du det med garanti nu!

Et besøg i restauranten Apotek Kitchen + Bar er en unik oplevelse, idet den moderne indretning på finurlig vis inddrager bygningens fortid som apotek og sender en kærlig hilsen tilbage i tiden. Menuen byder både på islandske og europæiske specialiteter, der anrettes midt på bordet og deles af hele middagsselskabet. Selv baren har formået at inkorporere apotekertemaet på vittig vis – skulle det være noget smertestillende eller beroligende?

Værd at vide om hotellet
● Gratis wi-fi på hele hotellet.
● Morgenmadsbuffet indgår, ikke men kan tilkøbes.
● Hotellet har handicapvenlige værelser.
● Kæledyr er ikke tilladt.

Moderne værelser med historiske referencer
Apotek Hotel byder inden for på moderne værelser, der samtidig har formået at indfange og inkorporere hotellets traditionsrige interiør og historie, bl.a. takket være parketgulv i sildebensmønster, klassiske farver og teglstensimiterede kakler på badeværelset. Alle værelser er udstyret med moderne komfortindretning.

Alle værelser har
● TV og telefon.
● Eget badeværelse.
● Nespresso-maskine.
● Bluetooth-højtalere.
● Værdiskab og minibar.
● Strygejern og strygebræt.
● Adgang til spa i bygningen ved siden af.
Powered by Citybreak™   © 1999-2021 Visit Technology Group