1. Gjør ditt valg   2. Min handlekurv   3. Betaling   4. Bekreftelse
Tilbake Skriv ut

Hlemmur Square Hotel

Reykjavik sentrum/Reykjavik
     
Hlemmur Square som åpnet sine dører sommeren 2015, er et 3-stjerners hotell med 18 hotellrom. Designet kjennetegnes av en elegant og moderne stil, og hotellet har to leiligheter i tillegg til hotellrommene.
Hotellet tilbyr blant annet luksuriøst sengetøy, håndklær og toalettsaker samt en velfylt minibar i alle rom og kostnadsfrie telefonsamtaler. Gratis trådløst internett er tilgjengelig i hele bygningen og du kan få klær renset over natten.

Beliggenhet
Hotellet ligger i den østlige utkanten av Reykjavík sentrum.

Rommene
Hotellrommene, som ligger i bygningens femte etasje, er romslige og innredet i en elegant og moderne stil. Alle rom har eget bad som er utstyrt med toalettsaker av høy kvalitet. De fleste rommene har egen balkong med en flott utsikt over byens fargerike hustak og fjellandskapet som omgir dem. Her kan dere nyte av fasiliteter som blant annet king size-senger med luksuriøst sengetøy, flatskjerm-TV og godt med sittegrupper. Minibaren er velfylt med en rekke drikkevarer og snacks med fokus på lokale varer.

King (rom ved forespørsel)
Hotellrommene, som ligger i femte etasje, er romslige og innredet i en elegant og moderne stil. Alle rom har eget bad som er utstyrt med toalettsaker av høy kvalitet. Rommene har fasiliteter som blant annet king size-senger med luksuriøst sengetøy, flatskjerm-TV og godt med sittegrupper. Minibaren er velfylt med en rekke drikkevarer og snacks med fokus på lokale varer.
I disse rommene finner du skrivebord, king size-seng, safe, vekkerklokke, badekåper, minibar, kjøleskap, telefon, kabel/satellitt-TV, hårføner, trådløst internett og barneseng (ved forespørsel). Rommene er røykfrie.

King Terrace (rom ved forespørsel)
Hotellrommene, som ligger i femte etasje, er romslige og innredet i en elegant og moderne stil. Alle rom har eget bad som er utstyrt med toalettsaker av høy kvalitet og egen balkong med en flott utsikt over byens fargerike hustak og fjellandskapet som omgir dem. Rommene har fasiliteter som blant annet king size-senger med luksuriøst sengetøy, flatskjerm-TV og godt med sittegrupper. Minibaren er velfylt med en rekke drikkevarer og snacks med fokus på lokale varer.
I disse rommene finner du skrivebord, king size-seng, balkong, safe, vekkerklokke, badekåper, minibar, kjøleskap, telefon, kabel/satellitt-TV, hårføner, trådløst internett og barneseng (ved forespørsel). Rommene er røykfrie.

Deluxe King Terrace (rom ved forespørsel)
Hotellrommene, som ligger i femte etasje, er romslige og innredet i en elegant og moderne stil. Alle rom har eget bad som er utstyrt med toalettsaker av høy kvalitet og egen balkong med en flott utsikt over byens fargerike hustak og fjellandskapet som omgir dem. Rommene har fasiliteter som blant annet king size-seng med luksuriøst sengetøy, flatskjerm-TV og godt med sittegrupper. Minibaren er velfylt med en rekke drikkevarer og snacks med fokus på lokale varer.
I disse rommene finner du skrivebord, king size-seng, balkong, grill, safe, vekkerklokke, badekåper, minibar, kjøleskap, telefon, kabel/satellitt-TV, hårføner, trådløst internett og barneseng (ved forespørsel). Rommene er røykfrie.

Hlemmur Square Bar
På hotellet finns en øl- og cocktailbar med ett stort utvalg av gode ølsorter fra hele verden og cocktailer blandet av hotellets prisbelønte mixologist. Øl-menyen består av over 50 forskjellige øltyper fordi Hlemmur Square ”elsker øl – og øl-drikkere”. Baren er åpen fra 15:00 til 23:00 hver dag, med happy hour fra 17:00 til 21:00.
Powered by Citybreak™   © 1999-2020 Visit Technology Group